Hasznos információk

Vélemények  [több]

Jelenleg nincsenek vélemények.

Hányan nézik az oldalt?

Jelenleg 1 vendég nézi az oldalt.

Használati feltételek

Ön az alábbiak elolvasásával tájékoztatást kap a lap céljáról, működéséről.

Amennyiben ezekkel nem ért egyet, ne regisztráljon. Ha ez már megtörtént, törölje adatait, vagy kérje törlését a regisztrációból. (ebben az esetben lehetséges, hogy az esetleges nyitott megrendelését nem tudom teljesíteni - mert hová is küldjem ???)

Az oldalakon jelenleg kizárólag saját használt cikkeimet (főleg könyveket) látja. Értsd: leveszem a polcról és küldöm. Tehát csak az látható, amiből valóban van is. Mindenből 1 db van...

Felrakhattam volna mindent valami apróhirdetés oldalra is, de így jobban áttekinthető az egész és talán a vásárlás is egyszerűbb. Mellesleg én is jobban tudom kezelni a "készletet".

Jelenleg a feltöltés még folyamatban van, de lesz az a pont, amikor tovább már nem bővül a választék. Mindenről csak egy képet tudok feltenni. Ha igényli, hagyjon üzenetet, Email-ben küldök még képeket.

A "boltot" magánemberként üzemeltetem, így számlát nem tudok adni. Nem áll módomban más hirdetéseket felrakni, az üzleti tevékenység lenne.

Regisztráció nélkül bármit meg tud nézni, a vásárlás azonban csak regisztrálás után lehetséges. Adatait a teljesítés érdekében tárolom. Senkinek nem adom tovább, semmilyen célból.

A vásárlás végén nem számlát lát, pusztán egy összesítőt. Kezelje fenntartásokkal :)

Ha bármilyen problémát észlel, (programhiba, valamilyen elírás, örömmel veszem, ha jelzi nekem)

Olvassa el az adatvédelmi nyilatkozatot, valamint a szállítás-visszaküldés rovatot is!

Köszönöm, hogy meglátogatott, remélem, megtalálja amit keres.

Copyright © 2024 Pootty. Qszi